Sexiga maskeradkläder

Det finns gott om sexiga maskeradkläder och anledningen till det är såklart att sexiga maskeradkläder är oerhört populära, inte minst inför Halloweenfesten. Även på andra maskerader och för rollspel brukar dessa maskeradkläder vara en riktig hit.

Olika sorters sexiga maskeradkläder

Även om Sverige är ett av de mest jämställda länderna i världen är det nästan bara kvinnor som köper sexiga maskeradkläder till sig själva och det gör att utbudet är mycket litet för män. Det kan man ju tycka vad man vill om, men så är det bara. Därför kommer vi på maskeradkläderna.se mest gå in på sexiga maskeradkläder för kvinnor.

Sexiga yrken

Att klä ut sig till en sexig och utmanande sjuksköterska är en klassiker som aldrig kan bli fel. Passar utmärkt på Halloween, på maskeraden med yrken som tema eller för det erotiska rollspelet. Sexig poliskvinna är en annan klassiker som passar bra för den lite tuffare och dominanta tjejen, annars är hembiträde (French Maid), utmanande sekreterare eller en sexig FBI-agent säkra kort. För män finns det lättklädd brandman för den hunkiga vältränade killen och polis i bästa manlig-strippa-anda.

Sexiga superhjältar

Det finns massor av sexiga maskeradkläder med superhjältetema för tjejer. Vad sägs om en åtsittande Catwomandräkt och supersexiga varianter av Wonder Woman, Batgirl, Supergirl, She-ra Princess of Power, Black Widow eller Wild Thing (Wolverines dotter)? När det gäller superhjältedräkter för män är de sällan speciellt sexiga, ibland är det rent av nördiga, möjligtvis kan någon schysst Batmandräkt funka.

Sagofigurer

Det finns även en massa maskeradkläder som har sagofigurer som tema, men i lite kryddigare varianter, till exempel sexiga versioner av rödluvan, Alice i underlandet och Pocahontas.

Andra sexiga maskeradkläder

Andra sexiga maskeradkläder som kanske kan passa bra på maskeraden eller Halloween kan vara sexiga sjörövare, burleska maskeradkläder, romare, barbies, änglar, skolflickor i värsta Britney Spears-anda, oktoberfestkläder och Playboyinspirerade maskeradkläder.