Peruker

En riktigt schysst maskeradperuk kan vara pricken över i:et när du är utklädd och ska på en maskerad. Ibland räcker det nästan med lite passande kläder till peruken så är en maskeradkostym komplett. Nej, det finns inte bara afroperuker (även om de är populära) och blonda bimboperuker. Det finns hundratals olika maskeradperuker att välja på, så om du är ute efter en peruk kommer du garanterat att hitta det du söker. Här ska vi på maskeradkläderna.se ge dig några exempel på några riktigt populära maskeradperuker.

Kändisperuker

De finns gott om peruker som fullbordar din förvandling till en kändis. Du kan till exempel skaffa en peruk som föreställer följande kändisars frilla: Elvis, Mik Jagger, Elton John, Michael Jackson, Dolly Parton (passar perfekt för dig som vill klä ut dig till en bystdrottning), Einstein (han är väl kändis om någon), olika Spice-girls, Tina Turner, Katy Perry, Mr T, Alice Cooper, Marilyn Monroe eller The Beatles. Det är bara att välja och vraka.

Herr- och damperuker

Många av kändisperukerna passar såklart för kvinnor och män men det finns även andra herr- och damperuker att välja på, som naturligtvis med fördel kan användas av män som vill klä ut sig till kvinnor och tvärtom. Det finns blonda och mörka peruker, peruker med lockigt hår och med rakt hår, tjejperuker och tantperuker, killperuker och gubbperuker, peruker med kort hår och långt hår och peruker med starka färger, även i bästa clownanda.

Barnperuker

Till barnen kan du köpa clownperuker men också söta peruker som förvandlar ditt barn till en sagofigur som till exempel Ariel, Törnrosa, Rapunzel, Pippi Långstrump eller ett troll. Det flesta barnperukerna är till för barn som vill klä ut sig till en tjejgestalt men det finns såklart även andra maskeradperuker som kan passa bra till maskeradkläderna.