Maskeradhattar

Maskeradhattar och andra huvudbonader är också mycket populära på maskeraden. En rolig hatt kan vara ett perfekt komplement till dina övriga maskeradkläder eller om du vill sätta ihop din maskeradklädsel på egen hand. Här ska vi på maskeradkläderna.se därför tipsa dig om några populära maskeradhattar och andra huvudbonader.

Maskeradhattar för barn

Till de minsta barnen finns den en massa roliga klassiska hattar av välja på. Det finns huvudbonader som förvandlar dem till cowboys, trollkarlar, häxor, brandmän, kockar, luffare och pirater, för att ge några exempel. Om barnen är i låg- eller mellanstadieåldern är det kanske bättre att köpa en schysst maskeraddräkt som får dem att se ut som en känd figur.

Roliga huvudbonader

Bland de roliga hattarna hittar du såklart den klassiska propellerkepsen och ölhatten men även gycklarhattar, olika sorters hattar med gosedjur och oktoberfestivalhatten. Guldhattar, sombrerohattar (mexicohattar), rånarluvor, flygkaptenhattar, Fezer, lagerkransar, kungakronor, tyrolerhattar, Jack Sparrow-hattar och höga hattar i olika färger finns naturligtvis också.

Söta och roliga diadem

Det finns en uppsjö av söta och roliga maskeraddiadem som framförallt passar bra för flickor och kvinnor. En del är mer fantasifulla än andra. En del är bara söta med rosetter och liknande medan andra har kaninöron, björnöron, jätteöron, tjurhorn eller antenner. Naturligtvis funkar en del av dessa diadem utmärkt även på killar.