Halloweendräkter

Halloween har blivit riktigt populärt i Sverige under senare år, därför måste du som småbarnsförälder naturligtvis köpa halloweendräkter till Halloween så barnen kan springa runt med sina kompisar och skrika ”bus eller godis” hos grannarna. Många tror att Halloweendräkterna måste vara så läskiga som möjligt och att de är väldigt dyra, men så behöver det inte alls vara. Det är nämligen mycket vanligt att barnen klär ut sig i nästan vilka maskeradkläder som helst på Halloween och om du köper halloweendräkterna på nätet kommer du mycket billigt undan.

Nu ska vi på maskeradkläderna.se ge dig några tips på några maskeradkläder som passar riktigt bra på Halloween.

Zombier och psykopater

De något äldre barnen, killar som tjejer, vill oftast se så skrämmande ut som möjligt på Halloween, precis som vi vuxna de gånger vi klär ut oss. Det finns ett enormt stort utbud av läskiga plagg som du själv kan kombinera och som tillsammans med smink och accessoarer förvandlar oss till zombier, yxmördare och häxor. Om du är villig att spendera en lite större summa pengar finns det massor av läskiga masker och kompletta halloweenkostymer som föreställer kända skräckfilmskaraktärer att välja på.

Halloweendräkter för småtjejer

Många småtjejers dröm är att få vara en söt prinsessa för en dag och Halloween är det perfekta tillfället för det. Bland halloweendräkterna finns ett stort utbud av prinsesskläder och maskeradkläder som förvandlar er lilla dotter till Snövit, Askungen och Törnrosa. Eller varför inte låta henne skapa sin egen kombination av maskeradkläder som gör henne till en alldeles egen, unik prinsessa?

Halloweendräkter för småpojkar

Om prinsessor ofta är flickornas dröm så är hjältarna och actionfigurerna pojkarnas. Vilken liten pojke som helst skulle tycka det var jättecoolt att få knacka på grannens dörr med lasersvärdet från Star Wars i högsta hugg eller skrämma mormor med Spidermans superkrafter. Om du ska köpa en halloweendräkt till en riktigt liten pojke en Woody- eller Buzz Lightyeardräkt från Toy Story ett också ett utmärkt val.